Pistage är en favorit. Macarons är gott. Den kombinationen är fantastisk. De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
35 gram strösocker. Tillsätt 35 g strösocker under vispning. 35 gram strösocker. Detta är det ända recept på själva macron marängen som jag faktiskt lyckats riktigt bra med
53. 1. Lena. 2014-07-22 @ 14. 16. var det inte någon som påpekat för dej i en kommentar i din blogg när du lagt upp bilder på de du gjort att man minsann inte visppade med elvisp då man gjorde maccaroons
3 dl florsocker. 3 st äggvitor. Grädda kakorna i cirka 25-30 minuter. Förvaras i lufttät burk, gärna i kylen, och håller i 3-4 dagar. (2 - 3 port. 3 äggulor. 3 dl florsocker. 3 st äggvitor. 3 äggulor
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Macarons ca 30 st120 g äggvitor35 g socker150 g mandelmjöl150 g florsockerFör sockerlagen150 g socker50 g vattenVispa 60 g äggvitor till hårt skum, tillsätt under omrörning 35 g socker. Låt macaronsen stå i rumstemperatur i ca 30 min, detta för att ytan ska hinna torka lite så att de inte spricker så enkelt i ugnen. Vispa ihop den med färskosten och vaniljpulvret och ställ kallt i 30 minuter,. Låt macronerna vila i 30 minuter innan servering. polkagris Macarons ca 30 st
Mitt tips är att ta lite extra färg eftersom den blir ljusare när du. Man kan frysa macroner, men min frys är så himla liten att det fanns inte plats, jag förvarade mina macaroner i kylskåpet och om du tar fram dom en liten stund innan servering så dom får rumstemperatur har dom en väldigt trevlig konsistens, men om dom står framme i en boks i rumstemperatur blir dom fort torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.