Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 400 g rökt skinka
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
För ett par år sedan planterade jag en krusbärsbuske i trädgården. En av mina äldre grannar berättade att det funnits flera i vår trädgård för längesedan men att föregående ägare hade tagit bort dem
Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan. Sen åt jag det en gång när jag var ute och seglade med min far och hans fru i skärgården, då var dom självplockade
4 portioner. 4. 4. ) 4 portioner. 4. Kändes ju så där att fira att våren är på ingång när vi har haft sommar en längre tid nu, särskilt när det regnade hela dagen
Blanda alla ingredienser till pajdegen och låt det stå kallt i minst 30 minuter. Kavla sedan ut degen så att den täcker en smord pajform (antingen rund eller oval)
(175-225 grader) omkring 45 minuter. Ni minns kanske min egen lilla bakboks-utmaning - den som går ut på att jag ska baka mig igenom recepthäftet Marabous handbok i bakpulverbak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.