Har ni saknat mina rullar. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och iprincip är omäjlig att misslyckas med
Detta frasigtsmaskiga recept hittade jag på minfavoritsida av inspiration – Pinterest. Ursprungsreceptet var egentligen med Nutella men jag valde att fylla de krispiga rullarna med dulce de leche istället
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Tina smördegen. Finhacka purjolök, bambuskott och vitlök. Med finhacka menas *fint*. Bryn ovan i hälften av matfettet, sänk värmen och låt mjukna i fem minuter
Skär kycklingfilé och bacon ibitar. Skala vitlöken och mixatill en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Under tiden du gör detta passa på att finhacka och stek en gul lök tills den får lite färg. Skölj av bönorna och lägg dem i en matberedare tillsammans med den kokta pastan
Jag har visst snöat in på med mango och avokado. Jag gjorde ju en god salsa förra veckan och idag provade jag att göra rispappersrullar med samma ingredienser
Onsdagen kom och gicki en flygande fläng här i köket, knappt hann vistiga upp och äta frukost förrän det var dags att gå och lägga oss igen, vart tar dagarna vägen egentligen
Jag har jort dom här rullarna som jag ska njuta av i kväll. 3 skivorparmaskinka/luftorkadskinka. 3 msk Philadelphiaost eller liknande. Lägg ut skinkan lägg 1 msk philadelphiaost på varje rulla ihop förvara i kylen. 3 skivorparmaskinka/luftorkadskinka. 3 msk Philadelphiaost eller liknande
Skär kycklingfilé och bacon ibitar. Skala vitlöken och mixatill en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.