Plocka eller skär ner blomkålen i mindre buketter och blanda runt med senapsdressingen. Skär kavring/vörtbröd i små tärningar, blanda runt med lite olivolja och flingsalt
Jag fick tag på fin torskfilé, tjock som torskrygg men till mindre än halva priset, när jag lämnade butiken hade jag även fått med mig några ostron och havskräftor
Pensla torskenmed lite av smöret. Arrangera torskbitarnaoch rödbetorna på ett fat. Skeda över det brynta sojasmöret och garnera med färsk hackad koriander
400 g torskrygg, i bit. 1600 g skalad blomkål. 1salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskrygg, i bit Rimlag. 1 liter vatten 4 msk salt 2 tsk strösocker 2 tsk dillfrön 600 g skalad blomkål 3 finhackade schalottenlökar 2 dl skalade sötmandel 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde 4 msk vitvinsvinäger salt och peppar 1 tunt skivad rödlök olivolja ½ ask krasse
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. sin sida och bad mig att utveckla fler matlådor med fisk och skaldjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.