125 g Granatäpplekärnor Fryst. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina granatäppelkärnorna. 2. Aubergine. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva
Ingredienser Portioner. 4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakad fetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.