Igår lyxade vi till söndagskvällen med Ryggbiff med friterade potatissticks och fikonsallad. Som många kedjor, jobbar man ju aktivt med klubbkort, kundkort eller vad man nu valt att kalla det
Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Det var som att hela Uppsala firade vår ankomst - facklor längs med hela Fyrisån, ljusslingor i varenda träd värd namnet och i närheten av slottet sköts salut i form av fyrverkerier
skär fikonen i bitar och blanda tillsammans med salladen och riven parmesan samt pinjenötter. Blanda den soltorkade tomatpastan med lite pressad citron och balsamicovinäger
jaha, så gick det med det. GRÖNKÅL OCH FIKONSALLAD. Har tjuvstartat med årets första julbord, mycket uppskattat av de som fick förmånen att äta sig mätta
Rödbets- och fikonsalladmed tranbärs- och salviadressing. Sedan följer kapitel med förrätter, soppor, sallader, varmrätter, brunch och desserter och även drinkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.