Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Det var som att hela Uppsala firade vår ankomst - facklor längs med hela Fyrisån, ljusslingor i varenda träd värd namnet och i närheten av slottet sköts salut i form av fyrverkerier
skär fikonen i bitar och blanda tillsammans med salladen och riven parmesan samt pinjenötter. Blanda den soltorkade tomatpastan med lite pressad citron och balsamicovinäger
GRÖNKÅL OCH FIKONSALLAD. jaha, så gick det med det. GRÖNKÅL OCH FIKONSALLAD. Har tjuvstartat med årets första julbord, mycket uppskattat av de som fick förmånen att äta sig mätta
Rödbets- och fikonsalladmed tranbärs- och salviadressing. Sedan följer kapitel med förrätter, soppor, sallader, varmrätter, brunch och desserter och även drinkar
Smaka av med salt. Servera fiskbiffarna med nudelsalladen och dressingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna på medelstark värme i ca 3 minuter på varje sida
SKINK- OCH AVOCADOSALLADMEDCHUTNEYDRESSINGRosor av rökt skinka, avocado, champinjoner och isbergssallad med en spännande dressing av mango chutney, crème fraîche och en nypa cayenne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.