Fyll tortillabröd med bönröra, picodegallooch majs. Tillsätt krossade tomater, salt, spiskummin, chilipulver, paprikapulver och oregano och låt puttra utan lock tills det reducerats till nästan hälften
Klicka eller spritsa över lite crème fraiche, skeda på lite picodegallooch strö över koriander. Skiva varje potatis tunt – med mandolin går det fort och skivorna blir jämntjocka – och ställ skivorna ihop i formen
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Vi skippade allt som hör till julen ochgrillade istället. Blanda allt och pressa över lime. Till maten serveradespicodegallo som är ett av de godaste tillbehören som finns enl mig
Blanda denfinhackade mangon, tomater, lök ochkoriander i en skål. urkärnad och finhackad röd chili. Tillsätt limesaft, olja, vitlök, salt och finhackad chili och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.