Lägg ett salladsblad på undre delenoch toppa medpulled Oumph, en ostskiva ochpicodegallo. Smaka av med salt och peppar och massera kålen ordentligtmedhänderna
Burrito eller fajita på pulled beef med mexikanskt ris, blandade grönsaker, guacamole, salsa och gräddfil är en stor favorit som går att köpa på ett GRYMT ställe här i Göteborg som heter Wrapped
Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i derasdel om livsstil och mat
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. PicodeGallobetyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
Pulled salmon, bönröra, limeyoghurt, citronpicklad rödlök, avokadodressing, salsa och jalapenos. På något sätt kan jag ändå se det positiva i att vi har skitväder här i Skåne (och jag vet att det är samma på många håll) – det ÄR ok att sitta i morgonrock uppkrupen i soffan och inte behöva stressa till stranden, fixa grillmiddagar med vänner etc, dammsuga upp insläpad sandstrand och gräs m
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Blanda denfinhackade mangon, tomater, lök ochkoriander i en skål. urkärnad och finhackad röd chili. Tillsätt limesaft, olja, vitlök, salt och finhackad chili och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.