Dagens måltid är ett riktigt höjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Grillat är godast. Kan inte annat än att hålla med en viss snabbmatskedja om det. Det blir en helt annat smak på en grillad biff än en biff stekt i stekjärn
Andra tårtan som gick iväg på beställning, och får nästan magsår varje gång av nervositet. Det är jättekul men samtidigt den där pressen att det verkligen måste bli bra
Så är vi inne i midsommarveckan och i år liksom förra året kommer vi att fira en riktigt traditionell midsommar med blomsterbindning och dans runt midsommarstången så att Lachlan från Australien får uppleva en riktigt svensk midsommar, med kanske glimtar av både sol och regn
Förra lördagen höll jag terminens enda matlagningskurs för Medborgarskolan i Gislaved. Matiga varma och kalla sallader stod på programmet, och jag har ägnat det senaste halvåret åt att samla idéer och testa smaker för att få fram de absolut godaste salladerna till kursen
När mina småkillar fyllde sex i oktober så ville jag bjuda på en rejäl kakbuffé. Och här kommer en bildkavalkad på en del av det som då fyllde upp köksbordet
När inte Muhammed kan komma till berget får berget komma till Muhammed. Så enkelt kan det vara ibland. När man har middagsgäster som har svårt att komma ifrån hemmet av olika skäl, kan man helt enkelt ta med sig middagen och åka hem till sina gäster, som då blir gäster i sitt eget hem
I onsdags träffades vi ett gäng trevliga matbloggare hemma hos Charlotta och firade att hon och Calle har flyttat till en ny fantastiskt härlig lägenhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.