Det är ju så där ibland när man inte har en susning om vad man ska laga och så börjar man plocka i kylskåpet och så tar man vad man hittar i princip och slänger ihop nått och man har ingen aning om det antingen kommer att bli jätteäckligt eller jättegott
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Vi gör vårt bästa men det blir bara svårare ju fler avsnitt som visas. I dag serverar vi ett superenkelt recept på en snabblagad och smarrig laxrätt som säkert kan varieras i det oändliga
Steg för steg. Att koka egen buljong är ett bra sätt att ta hand om köksträdgårdens fulingar. Oformliga grönsaker, knepiga lökar och köksträdgårdens kantstöttingar ger fantastisk smak även om de inte är supersnygga
Enklare kan de nästan inte bli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
½ paprika. Hacka paprika. Blanda pasta, kyckling, bacon och paprikan i en ugnsform. ½ paprika. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Låt köttet småkoka tills det blir mört ca 1½ timme under lock. Kom på att jag måste skynda mig och skriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.