Idag tänkte jag presentera några tips på bloggar som jag följer och gillar. Jag tänkte att jag inte följer speciellt många bloggar, men när jag gickigenomminlistaiBloglovin’ visade det sig att det visst var en hel del
Hittade detta grymma recept på nyttiga kakor hos som jag tänkte testa imorgon. Blev lite kär i hennes blogg och alla recept, så måste passa på att tipsa om den
Sitter just nu framför TV´n och kollar in Hockeymatchen mellan Schweiz och Sverige. Fast jag vet egentligeninte om jag ska skratta eller gråta för tillfället
Schweizernötstryffel. I förrgår svängde jag ihop detta superenkla godis, tokfort gick det att göra (behöver dock stå över natten och stelna sen) och gott blev det
Günters tre söner hade kommit från Tyskland och Schweiz för att vara med. Den här buffén är en riktig matbloggarbuffé, för alla recepten kommer från matbloggar som jag brukar tittain hos
Äts ofta till frukost i ursprungslandet Schweiz. Vad för rätt tänker ni er när ni läser namnet rösti. Jag tänker att det är en form av potatisbullar med lök
Tina och bryn tigerräkorna snabbt i smör, inte för länge så att de blir sega. Dela dem på mitten. Svetta champinjonernai het panna utan smör, så att de vattnas av
Jag tror aldrig man tröttnar på kladdkaka. Och det tar inte så lång tid. Den här varianten är så god med den vita chokladen som bryts av med den syrligalimen
Han är en finsmakare som livfullt kan berätta när han käkade en pastarätt med fyra ostar iSchweiz – hur de olika smakerna kompletterade varandra innei munnen
Cloetta - Nutin cloetta från Schweiz. Roligt. I landet Thailand är det varmt året runt. Om folk inte vet att Thailand är ett land då kan man få för sig att Sverige är en bakelse
Uppe i just den delen av Schweiz där vi brukar fira sportlov har de en alldeles speciell fårras som heter Oberwalliser Schwartzenaste schäferli – det vill säga svartnosade får från övre Valais (på franska) eller Wallis (på tyska)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.