Blomkåls- och grönkålslåda med ädelost och mandel
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 rejält stort blomkålshuvud på ca 1,2 kg (blev ca 1 kg när jag ansat det och tagit bort stocken)
  • 1 knippa färsk grönkål, ca 300 g 6 - 8 stora vitlöksklyftor (här kör vi fortfarande med fästingprevention)
  • 1,5 liter vatten
  • 2 msk lantbuljongpulver
  • 4 stora ekologiska ägg
  • 200 g naturell färskost
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 trekant ädelost, 40 g ½ dl mandelspån
  • ½ dl solrosfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.