Tillsätt champinjonerna och blanda väl. Ta upp alla bitar med hålslev och lägg dem åt sidan. Mosa vitlöken, blanda den med köttet och värm upp grytan långsamt på spisen
Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Skölj ur stekpannan med lite vatten mellan stekomgångarna och häll i grytan. Smaksätt med salt, peppar, timjan, skalad och skivad vitlök, lagerblad, tomatpuré, fond
Ibland händer det. Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeuf bourguignon. Jävlar alltså. Ni vet, när man lagar något som man vet, man bara vet, att det här kommer jag att laga om och om igen under resten av mitt liv
-Ska du göra “boeufen” klassiskt eller sätter du din touch och prägel på den. Rulltrappan ned mot inköpsstället för råvaror till veckans recept hade lagt av och det var ena benet före det andra som gällde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.