Per Morbergs Boeuf bourguignon
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Högrev
  • 50 g Rökt Sidfläsk Bit
  • 1 st Morötter
  • 7 st Schalottenlök
  • 100 g Färska champinjoner
  • 2 msk Rapsolja
  • 3 st klyftor Vitlök
  • 0.5 dl Vetemjöl
  • 75 cl Matlagningsvin Rött
  • 1 tsk Strösocker
  • 1 st krukor Persilja - färsk
  • 1 st Lagerblad
  • 1 msk Timjan - färsk
  • 6 st Schalottenlök
  • 100 g Rökt Sidfläsk Bit
  • 100 g Färska champinjoner
  • 0.5 dl Persilja - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.