Bryn köttet i smör och lyft över i engryta. Slå på vinet och vatten tills det täcks. Vatten. Idag bjuder vi på ett fantastiskt recept påenBoeufBourguignon gjord på stora härliga bitar av Älg, mustigt värmande och jättegott
) Åt denna rätt (yes, antagligen långt efter igenmen vad gör väl det) till lunch på stan för några veckor och jämförelsevis så tycker jag att min skapelse smakar riktigt bra
Jag passade påatt laga den precis när vintern står och tvekar om att slå över i riktig vårvärme. Vispa ut stekpannan med lite vatten och häll det i grytan
Denna värmande och krämiga kikärtsgryta med kokosmjölk och brysselkål var precis vad som behövdes denna mörka onsdag då vi vaknade upp med vetskapen om att Trump blir USA
Smält svålen i botten av en stor gjutjärnsgrytapå låg värme. När högrevsbitarna fått färg och det doftar så där underbart köttgott stjälper jag över bitarna i grytan och steker på nästa laddning
Jag måste erkänna att jag är väldigt svag för mustiga grytor, när dessutom nya grytan skulle invigas fick det bli boeuf bourguinon som fick stå för inspirationen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.