Bovetelimpa. Jag älskar verkligen bröd. Det är så himla gott och bra. Jag tycker inte det glutenfria utbudet är helt fantastiskt to be honest, och då är det ju bra att det finns såhär bra och lätta bröd att slänga ihop sådär på kvällskvisten
Bovetelimpa. Publicerat kl. 14. 00 den 13 februari, 2013. Kategori. Brödbak. Hej vänner ♥. . Annie bakar och lagar en himla massa gott – och bland alla hennes recept hittade jag detta underbara bröd, gjort på groddat bovete och solroskärnor (fast jag bytte ut dem till pumpakärnor), vatten, salt och basilika
Bovetelimpa20 g jäst. God glutenfri limpa med bovetemjöl som jag tycker ger en fyllig och nötig smak. Den långa jästiden ger ett smakrikt och rustikt bröd
Hummusen fick toppa nybakad bovetelimpa HÄR [receptlänk], som är ett riktigt gott bröd. Hummus är något som jag gör ofta då det både passar som pålägg, dipp och tillbehör till maten, men inte minst är det gott
Medelhavd var även en bovetelimpa som skivad åkte in i frysen där nere. När vi åker till Palma om sommaren så bunkrar jag upp med lite allt möjligt hemifrån som svårt eller alldeles för dyrt att köpa på ön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.