Bröllopstårtan
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hasselnötsdaquoise
  • 450 g äggvita
  • 250 g socker
  • 410 g rivna hasselnötter
  • 160 g florsocker
  • 60 g vetemjöl
  •  
  • Gianduja
  • 150 g rostade rivna hasselnötter
  • 150 g florsocker
  • 160 g mjölkchoklad
  •  
  • Giandujamousse
  • 450 g gianduja
  • 150 g äggula
  • 150 g sockerlag
  • 4.5 st gelatinblad
  • blötlagda och smälta
  • 600 g vispad grädde
  •  
  • Chokladmousse
  • 600 g mörkchoklad
  • 400 g grädde
  • 224 g sockerlag
  • 224 g äggula
  • 1 kg vispad grädde
  •  
  • Karamelliserade Äpplen
  • 150 g socker
  • 6 st äpplen
  • 1 st vaniljstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.