Jag får återkomma med fler recept på denna variationsrika gratäng iframtiden. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allti ett gratänger'
Dagen till ära serverar jag er ett riktigt bra recept påinkokt lax. Karin / bevemyrs blogg. Bjuder du på den lär gästerna garanterat fylla tallriken mer än en gång
Salta och peppra (obs, tänkt på att kasslerna är salt isig så översalta inte. Ibland behöver en en sån där allt-i-ett-rätt och det var så denna kombinerade kassler och potatisgratäng kom till
Så krångligt om det hade varitcopyrightpå matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar ingetpå detta matbloggande, pot marigoldsdrivsistället av "kan" och "vill")
Häll av spadet från sillen och lägg bitarnapå ett serveringsfat. Sen garnerar du som du vill men jag brukar lägga ägg, rödbetor och gräslök, allt hackat ganska smått, i rader snett över
Man kokar riset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan i botten av en smörad ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.