Och även om det finns mycket marinad i formen att äta till kycklingen så smakar det riktigt gott med en svalkande kall yoghurtsås för att bryta av smakerna lite
Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsen. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Rör ner smöret precis före servering så att såsen blir blank
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Nyfiken-Allan skulle kunna äta småspik och spillolja bara det är något han kan tugga på. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
Jag använde mig av ett litet kakmått för att stansa ut kakan, har man inget sådant går det precis lika bra med ett glas eller varför inte skära dem fyrkantiga
Jag hann inte göra så mycket mer än att jobba (och äta) så har inga fler tips på bra hälsorestauranger i nuläget, men nästa gång jag är där ska jag definitivt testa fler ställen
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
En syrlig smörsås gör det hela lite saftigare. Efter ca en timme- en och en halv, har du en härlig, krispig fågel, att servera hel på bordet, för alla gäster att skära sig en bit av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.