Jag har en tendens att överdriva skaldjursdelen i den här soppan, allt är ju så gott, egentligen behövs det bara räkor, men i min soppa brukardet slinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticks och en och annan bläckfiskring
Ibland känner jag att jag fastnar i väldigt ambitiös matlagning där allt ska smaksättas med all sköns spännande kryddor och såser och efter ett tag kan det nästan kännas som en belastning att laga mat
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Lägg i russin och aprikoser (jag brukar klippa dem i mindre bitar). 1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, kross, salt, groddar, linfrön och bikarbonat i en bunke
Det är såna gånger jag är tacksam över köttfärs. Stek ett smakprov och krydda mera sen om det behövs. Eftersom helgen skulle vara fylld av bakning och kalas hade jag bestämt mej för att ha enkel matlagning
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.