Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär. 1Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad. 1Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem
En till variant på vegetarisk burgare. Här är recept på Kålrots- och portabelloburgare. Forma smeten till burgare och stek de i ugnen, 175 grader, ca 20-30 minuter, eller tills burgarna blir fasta och får en fin yta
2 Forma burgare med blöta händer. ) Hetta upp olja i en stekpanna och stek burgarna på medelvärme 2–3 min per sida. 3 Fyll burgarbröden (gärna lätt stekta) med grönsakerna, burgare, BBQ-sås och majonnäs. 800 g kidneybönor på burk (bruttovikt), avrunna och sköljda
så jag var tvungen att gå dit dagen därpå. Det lät nästan lite för bra för att vara sant när han berättade att man fick underbara långkoksburgare för 75 spänn
Det räcker inte med att göra veganburgare för och på Södermalm. Den är ”Månadens Vegoburgare”, ett nytt koncept som jag är först ut att delta i och den är ett riktigt monster
Stället vi hann med heter Burger Joint, och är en mysig liten joint med klotter på väggarna och endast en sorts burgarepå menyn, inhyst i ett fint hotell med marmorlobby
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.