Canneloni med kantareller och Västerbottensost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram lasagneplattor , färska (12 st eller dela 6 större på mitten)
  • 1 st gul lök(ar) , hackad
  • 200 gram morötter , rivna, ca 3 st
  • 200 gram champinjoner , färska, i rätt små tärningar
  • 100 gram kantareller , förvällda (ta lite mer om de är färska)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk Konjak
  • 2 msk färsk timjan , (el. 1 tsk torkad)
  • 1 tsk salt
  • 1 cm svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl Västerbottensost , riven
  • 200 gram spenat , färsk
  • 200 gram cocktailtomater, röda
  • 70 gram pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.