Canneloni med kantareller och Västerbottensost
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram lasagneplattor , färska (12 st eller dela 6 större på mitten) 1 st gul lök(ar) , hackad 200 gram morötter , rivna, ca 3 st 200 gram champinjoner , färska, i rätt små tärningar 100 gram färska kantareller , förvällda (ta lite mer om de är färska) 2 dl crème fraiche 2 msk Konjak 2 msk färsk timjan , (el. 1 tsk torkad) 1 tsk salt 1 cm svartpeppar Sås 3 dl vispgrädde 3 dl Västerbottensost , riven Tillbehör 200 gram spenat , färsk 200 gram cocktailtomater, röda 70 gram pinjenötter Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.