ha i strimlad skinkaoch vitlök. Pastarullar, eller canneloni som det heter på italienska, är också en sån där sak som jag har tänkt prova jättelänge men som aldrig blivit av
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Servera med valfri sallad. Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
I kväll fanns det mer tid och ork så jag gjorde cannelonimed en riktigt smaskig fyllning. Finhacka löken och blanda ner i spenaten tillsammans med svampen, fräs i några minuter
Smaka av såsen med salt och peppar. Krossa de hela tomaterna med en trägaffel. salt och vitpeppar. Skölj spenaten och lägg den i en panna med lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.