Canneloni med spenat och gorgonzola
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram lasagneplattor , färska Spenat- och kesellarullar 1 dl valnötter , rostade 250 gram spenat 1 odefinierad smör , att steka i 100 gram gorgonzolaost 250 gram kesella , 10% 1 st muskotnöt , malen 200 gram champinjoner 1 st röd lök(ar) 1 odefinierad salt 1 odefinierad vitpeppar Tomatsås 2 burk(ar) konserverade tomater, hela , alt krossade 1 krm timjan , torkad 0,5 tsk basilika , torkad 2 msk olivolja 1 st vitlöksklyfta(or) , - 2 st 1 krm oregano , torkad 1 st gul lök(ar) 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.