Canneloni med skinka, svamp och brännvinsost 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Canneloni med skinka, svamp och brännvinsost 10 propoints
  • 6 portioner
  • 250 g färska lasagneplattor, 12 st eller dela 6 större på mitten
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g rivna morötter, ca 3 st 300 g färska champinjoner, i rätt små bitar
  • 120 gram rökt skinka
  • 2 dl fraiche 5%
  • 2 msk konjak
  • 2 msk färsk timjan (el. 1 tsk torkad)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Ostsås
  • 30 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl lättmjölk
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.