Rör ner mjölet och späd med grädde och mjölk till en stuvning. Smaka av med salt och peppar. Hacka champinjonerna, vitlökoch purjon i små bitar, fräs i smöret
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Och jag gillar den här mustiga såsen medkyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Nästa grej jag vill göra med portabella som är en helt fantastiskt god ochmatig svamp, är att täcka med någon god fyllning, massor av ost och sedan köra i ugnen
Bred på färskostoch strössla ut svamp i ena delen. Lägg korven ovanpå, krydda och rulla ihop. Kavla ut smördegen, eller rulla bara ut den om du använder dig av färdig på rulle (då behöver du ungefär halva bredden av rullen)
toppa meddilloch förslut skapelsen med locket som du också brer litefärskost på. Tillverkadina egna oliver genom att köpa den största ochdärmedbilligaste per kg glasburken gröna Hoijiblancoliver
Grilladei ugn med BBQ-sås och en marinad på soja, olja, peppar och salt. Ta fram spritsen, fyll en ugnsfastform med rosor, ini ugnen tills de börjar få färg (helst görs isamtidigt som lammen, om det är möjligt
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.