Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Idag är det fredag och ikväll ska vi åka till föräldrarna och ha fredagsmys såklart. Och på tal om fredagsmys vill jag tipsa om tävlingen i samarbete med Estrella där du kan vinna deras nya ostbågar
Att hitta goda grillsåser är lite utav en utmaning och jag gillar att testa nya varianter – grillar ofta och året runt vilket gör att man rätt snabbt tröttnar på ”de gamla vanliga” såserna
Chèvresås. Köttbullarna först. Häll ströbrödet i en bunke och slå över grädden. Blanda ner kryddorna (det blandar sig lättare redan nu) och låt det svälla en stund
Söta, jordiga betor och söt majs, krämig chèvresås, salt kapris, nötig smörstekt svamp, krispigt stekt bröd, parfymig söt-salt gurka, och så lite rivig pepparrot och friska gröna blad på toppen
Avokado-, basilika- och chèvresås. Torsdag 17 november 2016. Snabblagad och god vardagsmat är alltid rätt och man kan aldrig få för många recept av den kalibern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.