Skär rödbetorna i tunna skivor men inte helt igenom. Det går lätt att skära hallelbackssnitt om man lägger rödbetan i en träslev och skär rakt ner mot slevens kanter
Till dem serverades en chevrésås och en potatiskaka med smak av vitlök och persilja. Då är det påsk igen och viinledde påsken igår med att laga lammracks
Koka upp grädde, vin och vatten, smält i chevren och smaka av med lite salt och vitpeppar. Red av såsen med maizena utrört ilite vatten, låt koka upp och håll den sedan bara varm
Gårdagens middag blev underbart god och lyxig. Detta måste ni testa. Jag testade även att rosta fänkål och palsternacka i ugn för första gången, blev supersmarrigt
Det blev kycklini Söndags. och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
När de är färdiga, spola under kallt vatten och ta av skalet. Krossa och hacka vitlöken. Hetta upp en stekpanna och lägg i crème fraiche, grädde och vitlök
Det här med fotande och varm mat har jag skrivit om tidigare, men den här gången sätter rekord. Mot mina egna principer bestämde jag mig föra att göra en fototallrikinnanvi skulle äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.