Chokladcrème med Hasselnötssmör & Karamellpäron
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl mjölk
  • 2,5 dl grädde
  • 1 vaniljstång
  • 50 g ljus choklad
  • 50 g mörk choklad
  • 2 ägg + 1 äggula
  • 1 dl kokossocker (vanligt socker går också bra)
  • 2 msk hasselnötssmör
  • nypa flingsalt
  • flingsalt
  • 2 stora päron eller
  • 4 små
  • 25 g smör
  • 2 msk rårörsocker
  • 1 nypa flingsalt
  • 5 minuter tills päronen är mjuka. Toppa dina små chokladcrèmer/puddingar med päronen och njut!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.