När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna med formen över. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans medsmörblandningen
Garnera medfärska hallon, örter och blommor. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor. Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisen och hacka äggen
Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom. Garnera med dill ochsmörgåskrasseoch toppa medbryntsmör precis före servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.