Och har man inget proteinpulver går det säkert lika bra med bara kakao, kanske att man får lägga till lite mjöl av valfri sort om konsistensen blir väldigt lös
Knäckebröd med frön ochflingsalt. Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan ochflingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Bästa långpannebrödet med olivolja, timjan ochflingsalt. Ett perfekt bjudbröd till soppa eller buffebordet eller bara att äta som det är med lite smör och en bit ost
Några medflingsalt på och några med hjärtanströssel, riktigt goda vilket som. I morse var det först glögg och pepparkaka i personalrummet och senare lussefirande i matsalen, då med skönsång från eleverna
TIll frukost idag blev det vaniljkeso med färska bär, kakaonibsoch valnötter. Sötman från bären tillsammans med chokladiga kakaonibs ger en så lyxig känsla av helg som jag gillar
1Garnering100 g hasselnötter, rostade och skalade [ca 0,75 dl] 200 g mjölkchoklad flingsalt. Kakdeg200 g smör, rumstempererat 140 g strösocker [1,5] 10 g vaniljsocker [1 msk] 10 g citronsaft [0,5 citron] 300 g vetemjöl [5 dl] 5 g bikarbonat [0,5 tsk]
Kladdkaka med en chokladtryffelglasyr medflingsaltoch dulce de leche. Jag hade med denna kaka till jobbet idag och många av mina kollegor ville genast ha receptet, så här kommer det
Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad. Resultatet är inte annat än vad man kan förvänta sig med en så fantastisk lärare som jag
Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans med chiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, och gojibär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.