Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Skala och klyfta pumpa, betor och lökar. Lägg på en plåt och blanda med olja, salt och peppar. Blanda de rostade betorna, pumpan och löken med citron, dill och sesam
Skala samtliga grönsaker och skär ner i mindre bitar. Lägg på plåt tillsammans med kycklingen och pressa över citronsaft, häll på soya, lite olivolja, salt och peppar
Vänd ned spaghettin och blanda runt ordentligt. Blanda samman kycklingfärsen med havregröt, ägg, 1 kruka persilja, citronskal, 1 riven vitlöksklyfta och salt. Rulla köttbullar och stek i olivolja i ca 10 minuter på medelvärme. Höj värmen under stekpannan och tillsätt 2 skivade vitlöksklyftor och zucchini. Fräs i 3 minuter och tillsätt schalottenlök, solroskärnor och bladpersilja samt citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.