Börja med citronparfaiten. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten. Om citronparfaiten har hunnit frysa till på ytan kan du fylla på med lakritsparfaiten, annars låter du den frysa till något mer innan du fyller på nästa lager
Citronparfait. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med flor- och vaniljsockret. Tvätta citronerna i ljummet vatten och riv skalet fint utan att få med det vita
Börja med citronparfaiten. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten. Om citronparfaiten har hunnit frysa till på ytan kan du fylla på med lakritsparfaiten, annars låter du den frysa till något mer innan du fyller på nästa lager
Börja med citronparfaiten. Undertiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten. Om citronparfaiten hunnit frysa till ytan kan du fylla på med lakritsparfaiten, annars låter du den frysa något mer innan du fyller på nästa lager
Vispa äggulorna tillsammans med florsockret tills de blir vita och pösiga. Vispa grädden ganska fast. Vänd ner citronskal, vaniljsocker och de fint krossade karamellerna i äggsmeten
1. Vispa grädden. Vispa äggulor, socker, citronskal, flädersaft och glykos över värme till ett skum. 2. Ta det från spisen och fortsätt att vispa tills skummet är kallt och fast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.