Blanda äggulorna med sockerlagen i en skål. Ställ skålen i en kastrull med sjudande vatten. Parfait. Koka upp vatten, socker och honung och låt det kallna
Börja medcitronparfaiten. Sjud sedan på svag värme och rör hela tiden, helst med en träslev. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten
Citronparfait. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med flor- och vaniljsockret. Tvätta citronerna i ljummet vatten och riv skalet fint utan att få med det vita
Börja medcitronparfaiten. Sjud sedan på svag värme och rör hela tiden, helst med en träslev. Under tiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten
vårdessert, särskild med rabarber. Citronparfait. med lite smör. och jag fordrar med bakplåtspapper så. Vispa äggulorna lätt med sockret och slå det över vaniljmjölken
Blanda den med äggvispet. Häll smeten i formen och täck med plastfolie. Ta ut långa skalstrimlor från citronen med ett ciseleringsjärn eller skala med potatisskalare och skär i tunna strimlor
Börja medcitronparfaiten. Sjud sedan på svag värme och rör hela tiden, helst med en träslev. Undertiden citronparfaiten fryser gör du klart lakritsparfaiten
Blanda äggulorna med sockerlagen i en skål. Ställ skålen i en kastrull med sjudande vatten. Parfait. Koka upp vatten, socker och honung och låt det kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.