ca 300 g små champinjoner. 13,5 dl vatten. 10,75 dl olivolja. 11 liten gul lök, hackad. 1saft av 1/2 citron. 11 tsk torkad timjan. 12 klyftor vitlök, hackade. 12 tsk salt. 1ca10 svartpepparkorn. 10,5 dl hackad persilja. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull. Sjud 5-10 minuter
6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon. 130 gram smör. 11/2 dl olivolja. 10,75 dl riven parmesan eller grana padano. 10,75 dl ströbröd. 11 klyfta vitlök. 11 msk hackad persilja. 11 krm chiliflakes. 10,5 tsk torkad dragon. 11 krm salt. 11/2 krm vitpepparSätt ugnen på 225 grader. Gratinera svamparna i mitten av ugnen i ca 10 minuter tills de fått fin färg och är genomvarma
Marinerade champinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser. 200 g färska champinjoner. 1 tsk salt. 1 tsk svartpeppar. 1 st vitlöksklyfta
2 personer6 champinjoner1vitlök1 msk smörpersiljabasilikalite riven ost. Blanda ner 1 msk smör tills allt blir till en sörja. Stoppa in i ugnen 200 grader ca 5-10 minuter. 6 champinjoner. 1 vitlök. 1 msk smörpersiljabasilikalite riven ost
I söndags när jag såg dessa stora champinjoner på Kvantum bestämde jag mig på en gång för att köpa några stycken som jag skulle fylla med någon smarrig röra och äta som tillbehör
Blir godast om man använder skogschampinjoner men det går också bra med vanliga. 16champinjoner. 100 g smör, rumstempererat. 1 - 2 vitlöksklyftor finhackade. 1 tsk sambal oelek. Bryt av foten på svampen och fyll hattarna med smör, lägg i en form eller portionsformar, och ställ in i ugnen 225 grader ca 10 minuter, smöret ska koka. 16champinjoner. 100 g smör, rumstempererat. 1 - 2 vitlöksklyftor finhackade. 1 tsk sambal oelek
10 st Champinjoner1 msk philadelphiaost1/2 msk riven parmesanostSalt, peppar, gräslök1 Snoppa champinjonerna. 2 Blanda fyllningen och lägg den i champinjonerna. 3 Sätt ugnen på 180 C och stek champinjonerna tills de får färg. | 10 st Champinjoner. 1 msk philadelphiaost. 1/2 msk riven parmesanost. 1 S. 180 C och
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Supergoda champinjoner till kött. Provade för första gången att göra fyllda champinjoner. 16 April 2016 /. 19. 1. Skölj 3 stora champinjoner och ta försiktigt bort foten. Fyll champinjonhattarna och tillaga i ugnen på 175 grader ca 20-25 minuter (eller på grillen). 175 grader ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.