Eftersom kära hustrun vägrar att äta njurpaj och den stod på tur att checkas av i butlerprojektet passade jag på att göra en variant av en annan brittisk klassiker - cottagepie
)2 finhakkede løk2-3 hakkede gulrøtter2-3 hakkede selleristenger2-3 hakkede hvitløksfedd1 kg kjøttdeig1 ss worcestershiresaus2 ss tomatpuré1 boks hermetiske tomater1 glass rødvin½ ts timian1 laurbærblad120 g frosne erter 1 kg poteter1,5 dl melket par ss smørsalt/pepper50 g revet ostStek løk, hvitløk, selleri og gulrot mykt. Dryss over ost og stek ved 180-190 grader i ca 45 minutter. 2-3 hakkede gul. 2-3 hakkede selleri. 2-3 hakkede hvitløk. 180-190 grader
Recept. ons, 2013-08-21 16. Deborah Anggono. 04. 45min. (1). 1. Steka lök, lägg köttfars och laga till färdigt2. Tillsatt mjöl, vatten och fond di chef, blanda till såsen är tjock
Ni hittar receptet här nedanför men det kommer ursprunglien från den här sajten. Det är väl ingen hemlighet att jag gillar husmanskost och igår slog jag till och gjorde den engelska klassikern Cottagepie som kort och gott är köttfärs under mostäcke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.