Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
Det är nämligen vad man får när man gör en Shepherd's/Cottagepie. Skillnaden mellan Shepherd's och Cottagepie är egentligen köttet - Shepherd's gör man på lammfärs och Cottage på nötfärs
(8 pers. )2 finhakkede løk2-3 hakkede gulrøtter2-3 hakkede selleristenger2-3 hakkede hvitløksfedd1 kg kjøttdeig1 ss worcestershiresaus2 ss tomatpuré1 boks hermetiske tomater1 glass rødvin½ ts timian1 laurbærblad120 g frosne erter 1 kg poteter1,5 dl melket par ss smørsalt/pepper50 g revet ostStek løk, hvitløk, selleri og gulrot mykt
Cottagepie utlovades nedan och så ska levereras. cottagepie. Nu är jag säkert inte bokstavstrogen mot den klassiska engelska nötfärs- och potatismospajen, men vad gör väl det när det är gott
Recept. Deborah Anggono. ons, 2013-08-21 16. 04. 45min. (1). 1. Steka lök, lägg köttfars och laga till färdigt2. Tillsatt mjöl, vatten och fond di chef, blanda till såsen är tjock
Det är väl ingen hemlighet att jag gillar husmanskost och igår slog jag till och gjorde den engelska klassikern Cottagepie som kort och gott är köttfärs under mostäcke
Eftersom kära hustrun vägrar att äta njurpaj och den stod på tur att checkas av i butlerprojektet passade jag på att göra en variant av en annan brittisk klassiker - cottagepie
Köttfärspaj med broccoli. Godkväll mina vänner. Jag hoppas innerligt att ni alla har fått en fantastisk start på 2016, och att resten av året fortsätter på samma vis
Som sagt, paj var det ja. Den här pajen åt jag första gången när min kompis Oscar (Flacken) fyllde 20 och bjöd på mat en härlig sommarkväll i juli för över två år sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.