4 portions of couscous / 4 portioner couscous. Boil the water for the couscous with 2 crushed cloves of garlic, lemon juice, stock cube and olive oil. / Koka upp vatten till couscousen med 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja. Related 4 portions of couscous. / 4 portioner couscous
Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Lägg salladen på tallrikar eller uppläggningsfat. Blanda couscousen med olivolja, spiskummin, persilja, citronsaft och riven vitlöksklyfta
Kombinationen tillsammans med couscous och gräslöksdressing blir en absolut fullträff. Couscous. 3 dl finkornig couscous. Tag av kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, lägg på ett grytlock och låt stå i 5 minuter. 3 dl finkornig couscous. Tag av kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, lägg på ett grytlock och låt stå i 5 minuter Rör om med en gaffel och servera
Ibland kommer jag ihåg att titta på Niklas Mat, och för någon vecka sedan handlade det om lunchlådor och då gjorde Niklas den här grekiska couscoussalladen
Tillred couscous enligt instruktioner på paketet. Blanda couscous med grönsaksblandningen och smaka av med olivolja, citronsaft, persilja, salt och peppar
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. Sallad till grillat. Riv salladen i mindre bita och lägg upp den och bladspenaten på ett stort fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.