Salladen. Dekorera med salladskapris. Grekisk sallad. Isbergssallad. Salladskapris. Servera biffarna med tzatsikin, hamburgerbröd, och grekisk sallad 400 g köttfärs eller lammfärs
Det ska va nu den här gråa, regniga novembertiden som vi lyxar till helgerna med utländska smaker, minnen från Grekland och härliga, krispiga färger på mat och sallad
4 portions of couscous / 4 portioner couscous. Boil the water for the couscous with 2 crushed cloves of garlic, lemon juice, stock cube and olive oil. / Koka upp vatten till couscousen med 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja. Related 4 portions of couscous. / 4 portioner couscous
Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Lägg salladen på tallrikar eller uppläggningsfat. Blanda couscousen med olivolja, spiskummin, persilja, citronsaft och riven vitlöksklyfta
Kombinationen tillsammans med couscous och gräslöksdressing blir en absolut fullträff. Couscous. 3 dl finkornig couscous. Tag av kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, lägg på ett grytlock och låt stå i 5 minuter. 3 dl finkornig couscous. Tag av kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, lägg på ett grytlock och låt stå i 5 minuter Rör om med en gaffel och servera
Tillred couscous enligt instruktioner på paketet. Blanda couscous med grönsaksblandningen och smaka av med olivolja, citronsaft, persilja, salt och peppar
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.