Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Vispa grädden löst, den är lagom när grädden blir toppig när visparna dras upp
Jag är en svagis då det kommer till bröd. Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Då jag såg att man kan prenumerera på surdeg så blev jag nyfiken direkt och skickade in min prenumeration till
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar
Så har ni den hemma så kör på det vet ja. Fortsätter på salvia-tematdå, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Viktväktarna - nu körvi. Inget jobb för mig idag alltså, vilket inte känns bra med tanke på att det är så kort tid kvar för mig på gamla jobbet och jag behöver lämna över en hel del till mina nya kollegor
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Och det blev ju inte så tokigt ändå för då fick vi ju baka tillsammans med svärmor också. Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.