medans vi väntar på snö och advent. -). 100 g rumsvarmt smör. 2½ dl strösocker. 2 ägg. 4½ dl vetemjöl (som jag bytte ut mot 3½ dl glutenfri mjölmix och 1 dl kokosmjöl)
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Det fjärde steget håller du för resten av ditt liv, om man inte som jag har gått upp i vikt efter en graviditet, för då räcker det med att vara ett år i sista fasen
Då blir marängen sådär riktigt frasig. Avsluta med att sikta florsocker över hela härligheten. Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton
Ja, hur gick det då. Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Kom förbi och provsmaka glassen och prata lite. Mumsar jag på dessa små godbitar. Jag lade upp dessa på Instagram i helgen och har nog gjort dem 4 ggr sedan dess, sjukt goda
Rör om då och då. * 2,5 msk honung. 2,5 msk honung. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.