Under den långa bilresan passade vi på att rasta både oss ochhundarna vid flera tillfällen. Det finns ju så mycket man vill göra när dagarna ligger öppna och valet är helt ens eget
Just nu läser jag bokenDEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Det vi hann med under kvällen var i princip att äta, äta och äta lite till. Sedan helt plötsligt var det tolvslaget och då var det bara att skynda sig ut och skåla
Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Är det nå't jag avskyr är det att försöka blanda sallad i skålar som inte är tillräckligt stora så att grejerna trillar över kanten
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart enmassa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
) Den här ugnspannkakan är väldigt lik en vanlig mjöl-ugnspannkaka till konsistensoch proportionerna mellan de olika ingredienserna, ochden innehåller inte enmassa ost som LCHF-ugnspannkakor ofta annars brukar göra
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Har stora förhoppningar på resultatet och tänker göra en hel del olika sorter. Vispa ihop socker, muscovadosocker, vaniljsocker och ägg till ett pösigt skum
Aubergine som bakas i ugnen blir otroligt mjuk och härlig - det krävs en del olja och salt för att sätta smak på den, men i övrigt sköter den sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.