jag måste ju komplettera med något som reder upp curden lite till. Det var både enkelt och gott att göra halloncurd , som jag tror att jag kanske måste kallas det framledes
Lägg nercitronskalet. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om manhinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Gott är att smaksätta moset med citron. Nu ska den invigas med poppning, spännande. Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte
Uppskattades även av hunden som troget satt och väntade på en tappad köttbit. För ett tag sedan fick jag ett tips av en manlig kollega, vilket han förstås hade fått av sin hustru men i alla fall det var bra
När manska gjuta pralinformar måsteman temperera chokladen först. Innan jag avslutar måste jag berätta att mina bull-pops (som jag vann deigntävlingen med anordnad av Hembakningsrådet på Kanelbullens dag) numera finns med på Kronjästs hemsida
Lägg en ganska stor hög på varje aubergin-skiva och rulla ihop. Blanda köttfärs med en äggula, det blötlagda brödet, parmesan, mozzarella, basilika och persilja
Rör ner äggen i smeten. När mamsen var här i torsdags bjöd jag på en just sådan med en touch av lakrits, japp den blev väldigt uppskattad och försvann i ett nafs
Du måste prova det. En klick smör Portioner. Toppa med chili flakes eller färska örter. Den här gången blev det extra gott för jag stekte bacon med blomkålen och toppade med chili flakes
Tycker du att soppan är i tjockaste laget kan du tillsätta mer vatten/buljong. "Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda", enligt Santa Maria, som meddetta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanskatraditionerna kring Día de los muertos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.