Honungsglaserade revben är ett måste på vårt julbord och när jag experimenterade härom veckan med en annan glaze på revbenen suckades det tungt här hemma
Dekorerade med vispad mellangrädde ochlitedjungeldjur. Han ville ha "riktiga" pannkakor, såna där tunna gjorda på mjöl, smör och socker men vi gjorde en litenkompromissoch jag fick göra dem på mitt sätt
Om Hanna GöranssonInformationHejoch välkommen. KONTAKT info@hurbrasomhelst. Jag tror på att varje individ behöver hittasitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är väldigtindividuellt
Jag älskar att använda säsongs råvaror och vad kan passa bättre just nu än söta härliga jordgubbar. Kanske ett alternativtill den klassiska rabarberkakan
Men här i Växjö ochspeciellt på Teleborg verkar det inte vara så viktigt, för man måste ta bilen om man vill se någon eldoch det fjuttas på väldigt sent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.