4 smördegsplattor. Dela smördegsplattorna i 4 delar. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 4 smördegsplattor. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
Den jästa degen skall inte knådas utan bara hällas ut på ett väl mjölat bord och sedan bara skäras i tre delar och bara formas eller fösas ihop till avlånga baguetter
4 smördegsplattor. Dela smördegsplattorna i 4 delar. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 4 smördegsplattor. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
3st baguetter. 8g färsk jäst (4g torrjäst). 4. Drag försiktigt i varje degbit lite och vrid 4-5 varv tills en baguette är format och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 20-30 min. Ställ in en skål/form med 1-2dl vatten i botten av ugnen och grädda bröden i mitten av ugnen på 225´c i ca. 3st baguetter. 4g torrjäst
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Lägg laxen i frysen fram till ca 45 min innan servering. 400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi
Grädda bröden ca 14 min, 215 grader 900 gr vetemjöl. ca 14 min. 900 gr vetemjöl5 dl vatten2 msk olivolja1 msk salt½ pkt torr jäst1 dl hackade svarta oliver
4 msk flytande honung. Lägg kycklingen kallt i minst 4 timmar, men helst över natten. Kör kycklingen i ugn, 200 grader ca 40 minuter, eller grilla dem 15-20. 4 msk flytande honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.