Alla var de en gång hemlösa katter som vi gett en bostad för att ingen annan ville. Vi är djupt tacksamma för att Stockholms Katthem gett oss förtroendet att ha hand om de små liven och för den stora insats de gör för misskötta och ibland förvildade kattstackare
När enbitAustralien flyttar in - bananabread. Allmänt, Mjuka kakor den. Som jag berättade i går, fick jag en ny bakbok av Emma direktimporterad från Australien med en massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
Dela under tidentorsken i fyra lika stora bitar. Koka potatisen mjuk. Vispa upp äggen. Vänd torsken i vetemjölet, därefter i äggen och avsluta sedan i ströbrödet
För ett tag sedan var jag med i en tävling i en av de bloggar, Sofia bakar, som jag följer. Jag brukar sällan vara med i tävlingar men när jag tittade in hos Sofia för ett tag sedan och hon hade satt igång en tävling så kände jag för att hänga på
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Med en gräslöksås på vitt vin och grädde så har ni en festrätt vilken regnig måndag som helt som smakar fest, helg och serverar ni på helgen i hop med ett gott torrt Chablis har ni en festmåltid som får tungan att darra
Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka. Koka upp broccolin och panera torsken med sesamfrö samt salt och citronpeppar
igen. Nu säger jag inte att vi sparar mat som vi värmt upp till service en gång. innan utan jag menar mat som vi förberett och som inte vi har tagit slut på
Koka fisken, i portionsbitar, i fyra till fem minuter beroende på tjocklek. Att koka torsk på norskt vis innebär att man kokar fisken med mycket salt i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.