Helgen är i anstormande och det är bokstavligt talat faktiskt. En helg som den som verkar vänta oss är ju som gjord för matlagning som behöver lite mer tid på spisen, inte vid spisen alltså utan på spisen
Denna helg har verkligen varit en helg fylld med god mat. Det var all mat från helgen. I fredags lagade jag tvårättersmiddagd som vi åt när sonen gått och lagt sig
Om man ska tro på folk så är hösten redan här, jag tycker nog att det är sensommar i åtminstone ett par veckor till men oavsett vad jag tycker så fylls tidningar och affärer av recept, bilder och rubriker med inspirationsord som skördetid, svampfest och äppeltider
Snabbt hem för fotograferande och en kort städning. Helgen har minst sagt varit annorlunda för mig. Denna barnfria helg sammanföll med helgen för/innan visning (söndag och måndag)
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop men marängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnen en kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Men när ändå sonen måste simma och duscha så tog jag med badrockar till de andra två också, lika bra att passa på att duscha allihop på en gång…och så bastu såklart
Denna helg har min man jobbat ganska mycket, det har varit jag och barnen mestadels. Denna helg har jag sträcktittat på säsong 3 av The Killing med Joel Kinnaman…SÅÅÅ HIMLA BRA
Ok, det tog ju kanske gaaanska lång tid men vad gör väl det, somnade gjorde alla små liv och trots att min arm värkte lite efter att ha burit runt på en bebis (det är inte klokt vad de musklerna försvann)… så NO PROBLEMAS
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.