Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbildenoch jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
) sedan ett till lager medsavoykåloch till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgenIGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra enegen variant på en blandning aven ungersk rätt och lasagne
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Tankarna om en fusion mellan vad som är enav Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan ochengrillad bit högrev slår mig likt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Låt kotletterna rinna av i en sil. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl meden
Skär av skalet på en citron. Gnid in lammköttet medmarknadenoch lägg i en form och låt stå. Jag har en praktisk silikonflaska från Clas Ohlson som är bra att spritsa med
Det blev i helgenenfavorit i repris. Smaka avmed salt och peppar. Buljong för förkok av spjäll. Så smidigt att låta köttet koka under dagenoch sedan bara pensla det med färdig bbq-sås vid grillningen
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär ochsvartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till dengrillade fläsksidan
Blanda gräddfil och crème fraichenmed äppelmoset, salta lite och smaka av. Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenenoch se till att de får marinaden runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.